Lider ALDE, scarbit de Dragnea si PSD. A plecat si i-a lasat pe toti cu gura deschisa!

Vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian, lider al filialei iesene a ALDE, a anuntat sambata pe Facebook ca a parasit Conferinta Extraordinara de alegeri a Organizatiei Judetene Iasi a PSD, la care fusese invitat, pentru ca liderii PSD au vorbit de parca ar fi singuri la guvernare. „Sunt, inca, la varsta noutatilor, chiar daca am trei decenii de experienta politica. Astazi, raspunzand cu politete unei invitatii, am participat pentru prima oara in viata mea la o intrunire PSD, cea a organizatiei Iasi.

 I-am ascultat pe distinsii oratori vorbind despre guvernarea (doar a) PSD, despre faptul ca toti romanii de buna credinta sunt la PSD etc.etc., drept care, dupa vreun ceas, am socotit ca e mai bine sa plec, ca sa nu-i tulbur”, a scris Vosganian pe Facebook.

Vosganian a anuntat vineri ca o decizie de restructurare a Guvernului trebuie discutata in coalitie. El a mentionat ca ALDE este de acord, dar nu neconditionat, sa sustina o reconfigurare a Cabinetului Dancila care sa fie votata in Parlament. „In principiu, daca presedintele nu numeste ministrul Justitiei, suntem de acord sa sustinem o reconfigurare a cabinetului, o restructurare a cabinetului care ar fi votata in Parlament. Spun in principiu, si nu neconditionat, pentru ca o astfel de decizie ar trebui in prealabil sa faca subiectul unei discutii aprofundate in cadrul coalitiei, in care sa vedem felul in care viitorul guvern va continua si, sigur, va eficientiza domeniile in care ALDE are prioritati si in primul rand cele legate de investitii”, a declarat Varujan Vosganian, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Iasi
21 apr 10:39